Werken bij AVXL

Wij zijn het snelst groeiende audiovisueel bedrijf in de regio Zwolle. Voor AVXL is groei echter geen doel op zich. Bij ons geldt kwaliteit en tevreden klanten als dagelijkse focus. Naast uiteraard de ontwikkeling van daar op afgestemd personeel. Personeel dat werkt met een vooruitstrevend pakket aan audiovisueel materiaal. Personeel dat professioneel, hands-on, oplossingsgericht en gemotiveerd de wensen van de klant realiseert. Groei heeft immers meerdere betekenissen!

AVXL heeft een uitgebreid klantenbestand. En daar komen dagelijks nieuwe klanten bij. Regionaal, nationaal en internationaal. Klanten die actief zijn op beurzen, conferenties, presentaties, festivals etc. Klanten die door ons verzorgd worden in hun benodigdheden voor een geslaagd evenement. Klanten die tevreden zijn en daarvoor weer terugkomen. Dat maakt ons elke dag weer trots!

Ben jij ondernemend, communicatief en gericht op samenwerking? Ben jij niet bang om jouw handen uit de mouwen te steken? Heb jij passie voor het maken van prachtige evenementen? Ben je op zoek naar werk in een jong en dynamisch bedrijf met boeiende opdrachten? Waar kwaliteit bepalend is voor wat de klant geleverd wordt? Waar de lijnen kort zijn en het dragen van verantwoordelijkheid vanzelfsprekend is? Wil jij werken in een klein team waar een ieder elkaar aanvult in kennis en kunde? Herken jij jezelf in dit werken bij AVXL? En wil jij jouw talenten inzetten in de wereld van evenementen, verhuur en producties? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wij hebben mooie vacatures voor full-time, freelance en stage opdrachten. Bekijk ons volledige overzicht hieronder.

  Professioneel, proactief en persoonlijk. Zo ken ik Webcast Zwolle. Vakmensen die kwaliteit leveren en met hun opdrachtgevers meedenken!
  Janet Veenstra

  Communicatie adviseur , Gemeente Zwolle

  De geheimen van succesvolle webinars en webcasts

  Een webinar of webcast geven is tegenwoordig noodzakelijk om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. Zoom heeft het gebruik dit jaar met 2900% zien stijgen. Dat zegt genoeg over het belang van online meetings, webinars en webcasts.

  Veel organisaties zien deze kans en duiken er op. Zet een webcam aan en plan meetings met groepen prospects en personeel. Toch kan dit nog stukken beter en slimmer en is niet elke uitzending zomaar geslaagd.

  Kijkers vallen af door saaie sprekers en onderwerpen, stoorzenders zoals haperende internetverbindingen, bestanden die niet laden en schakelmomenten tussen sprekers, video’s, foto’s en presentaties die niet soepel verlopen.

  Interactie tussen kijkers en de presentator is belangrijk om de aandacht er bij te houden. Langer dan 10 minuten luisteren is een echte opgave. Als het publiek erin betrokken wordt kun je uren doorgaan zonder dat er mensen uitchecken.

  Een succesvolle webinar of webcast geven is niet zomaar gedaan. De techniek, de organisatie en de aankleding kosten veel tijd. Daarnaast heb je goede apparatuur en mensen nodig om alles vlekkeloos te laten verlopen.

  Dit is iets wat wij jou graag leren, maar voordat je weet hoe jij een succesvol webinar kan geven, willen wij ons aan je voorstellen. Wij zijn Robin en Duco van Webcast Zwolle, misschien ken je ons van AVXL.

  Als audiovisueel bedrijf zijn wij compleet ingericht met hardware en software om professionele webinars en webcasts te organiseren. Bij jou op locatie of bij ons in de kant-en-klare webinar studio!

  Professioneel, proactief en persoonlijk. Zo ken ik webcast Zwolle. Vakmensen die kwaliteit leveren en met hun opdrachtgevers meedenken!
  Janet Veenstra

  Communicatie adviseur, Gemeente Zwolle

  De wens van de klant uitstekend in beeld en geluid tot uitdrukking te laten komen. Wij hebben diverse projecten met Webcast Zwolle uitgevoerd tot tevredenheid van zowel ons als van onze opdrachtgevers.
  Theo Gerrits

  Eigenaar, TO Totaal Organisatie

  Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een sportief evenement: als Webcast Zwolle een bijdrage levert weten we dat we ons wat betreft techniek geen zorgen hoeven te maken!
  Hans Roman

  Manager, Landstede Sportcentrum

  Whitepaper-download-2

  Gratis

  Weten hoe je een foutloze webinar geeft?

  Download het gratis 10-stappenplan!

  • Succes met webinars en webcasts
  • Door iedere organisatie in te zetten
   X