Selecteer een pagina
De bediening is altijd eenvoudig,
daar staat AVXL voor!

Verkoop en installatie

AVXL wordt ingeschakeld, en dan? Dan volgt eerst een lokatiebezoek en worden de wensen van de klant besproken. Vervolgens komt AVXL niet alleen met een advies en een prijsvoorstel, maar ook met een 3D-tekening van het eindresultaat (in geval van een lichtplan).

Bij akkoord van de klant (na eventuele  aanpassingen) wordt de apparatuur besteld, geleverd en door AVXL geïnstalleerd. Als laatste wordt de werking van de installatie uitgelegd, de bediening is altijd eenvoudig, daar staat AVXL voor!

Behalve volledige installaties levert AVXL ook losse audiovisuele- en lichtapparatuur. In het magazijn zijn diverse verbruiksartikelen op voorraad zoals rookvloeistof, reservelampen, batterijen, gaffatape, stekkers en diverse soorten bekabeling.

Vragen? Neem gerust contact op met de specialisten van AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar sales@AVXL.nl

Stadscafe Blij

Met een onderhoudsoplossing van AVXL bespaar je geld!

AVXL onderhoud

Service en onderhoud

Om de apparatuur in goede conditie te houden biedt AVXL een onderhoudsplan op maat voor elke installatie. Deze dienst is ook mogelijk voor bestaande installaties die AVXL niet geleverd heeft.

Met een onderhoudsplan van AVXL bespaar je geld doordat er minder reparaties nodig zijn. Mocht er toch een reparatie of vervangende apparatuur nodig zijn, dan kan dit uiteraard ook door AVXL verzorgd worden.

Vragen? Neem gerust contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar sales@AVXL.nl

AVXL heeft gecertificeerde keurmeesters

Keurmeesters

AVXL heeft gecertificeerde keurmeesters op de volgende gebieden:

  • Electrische arbeidsmiddelen volgens NEN3140
  • Ladders, trappen, rolsteigers, hijs-, hef- en valbeveiligingsmiddelen

Zoals aangegeven in de Arbowet heeft ieder bedrijf een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie). Hierin wordt aangegeven in welke frequentie arbeidsmiddelen gekeurd dienen te worden. De keurmeesters van AVXL kunnen deze keuringen uitvoeren en adviseren over de frequentie van keuren.

Behalve de keuring kan uiteraard ook de eventuele reparatie of vervanging door AVXL verzorgd worden. Neem contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar keurmeester@AVXL.nl

geluid-huren-in-zwolle

AVXL levert onder andere de volgende merken

Diverse merken

In het assortiment van AVXL zijn er diverse merken in verschillende prijsklassen. Op zoek naar een specifiek merk of type? Neem contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar sales@AVXL.nl

Openingstijden

Kantoor & Magazijn

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag
Gesloten

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 085 - 8000 290

Algemeen: info@AVXL.nl

Verkoop: sales@AVXL.nl

Verhuur: verhuur@AVXL.nl

Adresgegevens

Bezoekadres

AVXL
Morsestraat 3
8013PP  Zwolle

Googlemaps link

X