Selecteer een pagina

Kies de juiste

Videomicrofoon

[rank_math_breadcrumb]

Welke videomicrofoon heb je nodig?

Webinars, video’s of livestreams zijn een perfect middel om je doelgroep te bereiken. De combinatie van beeld en geluid doet het goed. Maar dan moet je geluid wel goed zijn. Ruis, geknetter of slecht verstaanbare stemmen, dat wil je allemaal niet. Kies daarom de juiste videomicrofoon. Hoe doe je dat?

Een videomicrofoon die past bij jouw doelstelling

De juiste videomicrofoon kiezen is nog best lastig. De keuze is immers reuze. En je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Welke moet je nou kiezen als je een webinar wilt opnemen? En wat is de beste keuze als je de sprekers op je live-event helder wilt laten overkomen? En moet je voor je podcast of Youtube-video weer een andere microfoon hebben? Welke microfoon past bij jouw situatie, doelgroep en doelstelling?

In een keer de juiste videomicrofoon kiezen?

Natuurlijk ga je eerst het internet op om te kijken wat de opties zijn voor een microfoon. Maar je verdwaalt al snel in een woud van kwaliteiten, formaten en prijzen. Moet je nou de goedkoopste bestellen of juist een uit het hogere prijssegment? Is een dure microfoon ook altijd de beste? Of kun je gewoon de standaard microfoon van je computer of telefoon gebruiken? Of maakt het allemaal niet uit? En hoe zit dat met de aansluitmogelijkheden? Kortom, in een keer de juiste videomicrofoon kiezen is nog behoorlijk lastig.

Advies voor jouw microfoon

Je kunt natuurlijk blijven ploeteren en zelf blijven zoeken naar de videomicrofoon die past bij jouw doelstelling. Maar er is een simpel advies: ga naar een speciaalzaak en laat je adviseren. Zo ben je vaak beter én goedkoper uit. En je weet zeker dat je met een professioneel advies de beste microfoon koopt en in het vervolg de beste webinars, video’s of livestreams maakt. En daar word niet alleen jij maar worden ook je kijkers en luisteraars blij van.

Wie is de microfoon specialist?

Op weg dus naar een speciaalzaak voor de beste mic. Maar er zijn veel speciaalzaken voor elektrische apparatuur. Uiteindelijk heb je eigenlijk die ene partij nodig die ervaring heeft met microfoons in alle situaties. Dat heb je liever dan de mening van medewerkers van een grote keten. Die weten wat er te koop is maar weten niet wat het goed doet voor jouw doel. Je kunt daarom het beste naar de specialist gaan die jou de beste microfoon bezorgt.

Expert in videomicrofoons

AVXL faciliteert al jaren events van alle soorten en maten. Daarbij worden bijna altijd een of meerdere microfoons gebruikt. AVXL weet dan ook wat jouw beste koop is. Trouwens, misschien is het helemaal niet nodig om een microfoon te kopen: je kunt hem bij AVXL ook huren.

Videomicrofoons kopen of huren

Laat je adviseren door AVXL, de expert voor licht en geluid verhuur die weet waar hij het over heeft. Die ervaring heeft met microfoons voor iedere situatie en die je binnen een paar tellen kan vertellen wat jij nodig hebt. Bel vandaag AVXL met jouw vraag. We staan je graag te woord!

AV apparatuur voor ieder event

Kies voor AVXL:

  • Voor ieder event, groot of klein
  • Topkwaliteit materiaal, alleen A merken
  • Volledig ontzorging, het event is in goede handen
  • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw
  • Het Event vooraf in 3D zichtbaar
  • Grootste AV bedrijf in de wijde omgeving

Neem vrijblijvend contact op

X