Selecteer een pagina

Professioneel

Geluid huren Zwolle

[rank_math_breadcrumb]

Ook van plan om geluid te huren in Zwolle?

De kans is groot dat jij van plan bent om geluid te huren in Zwolle. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Wij staan als AV verhuurbedrijf voor jou klaar in Zwolle als het gaat om het huren van alle mogelijke soorten professionele speakers en geluidsinstallaties. Door onze hoge kwaliteit ben je keer op keer voorzien van het beste geluid voor jouw event. Benieuwd wat je van ons kunt verwachten als het aankomt op geluid huren in Zwolle? Lees dit artikel dan zeker even goed door, we hebben namelijk besloten om het belangrijkste in dit artikel voor je op een rijtje te zetten!

Dé plek voor jouw speakers en versterkers

Ons bedrijf is op dit moment al voor een lange tijd actief als het aankomt op de huur van diverse soorten speakers en versterkers. Door jouw speakers en versterkers te huren via AVXL weet je zeker dat je keer op keer van de juiste kwaliteit bent voorzien.

Zakelijk of particulier geluid huren Zwolle

Huldiging Hammers 2019

Hoewel wij primair actief zijn als de aanbieder voor de zakelijke markt is het ook voor particulieren mogelijk om ons geluid te huren in Zwolle. Heb je een feestje op de planning staan en zoek je nog speakers en versterkers dan kan je jouw zoektocht wel staken. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Onze jarenlange ervaring geeft ons de nodige kennis en expertise. Dit zorgt ervoor dat ook jij met een gerust gevoel je geluid in Zwolle uit handen kunt geven op de dag zelf.

Alles in een pakket – DJ sets & microfoons

Naast het feit dat wij je kunnen voorzien van betrouwbare speakers en versterkers is het ook nog eens mogelijk om allerlei andere apparatuur te huren voor jouw feest of event. Zo bieden wij je ook nog eens de mogelijkheid om DJ sets en microfoons te huren voor het feest. Dit maakt het mogelijk om de zaal toe te spreken of om een karaoke wedstrijd te houden met je vrienden.

Geluid installeren en afstellen

geluid-huren-in-zwolle

Daar komt bij dat wij de apparatuur en de bekabeling ook nog eens onder handen nemen. We gaan net zo lang door totdat alles op wens is afgesteld. Tijdens het bekabelen kijken we dan ook naar wat je precies voor ogen hebt voor de dag zelf. Moet de spreker veel kunnen bewegen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de kabel lang genoeg is om dit te kunnen doen.

Alles om jouw event te doen slagen

Wist je dat het ook mogelijk is om je licht te regelen voor het feest? Ons bedrijf maakt het mogelijk om een groot scala aan lampen te huren. Van de mooiste discoballen tot aan de felle spotlights voor on stage optredens. Alle verlichting wordt ook weer door ons team aangesloten. Dit zorgt ervoor dat je zelf geen omkijken meer hebt op de dag zelf. Wij nemen je al het werk uit handen. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je gasten een plekje kunnen vinden in de zaal. Dit zorgt ervoor dat jouw beurs, event of feest altijd weer op rolletjes zal lopen.

Kies jij voor onze geluidsystemen?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over de diverse soorten mogelijkheden die wij te bieden hebben als het aankomt op geluid huren in Zwolle. Door onze talloze opties zal ook jij in staat zijn om binnen no time uit te komen bij speakers en geluidsinstallaties voor jouw event.

Van bedrijfsevenement tot verjaardagsfeestje

Of je nu een bedrijfsevenement of een verjaardagsfeestje op de planning hebt staan, wij staan altijd klaar om je van het beste geluid te voorzien. Neem snel een kijkje in ons portfolio om te zien welke soorten professionele speakers en geluidsinstallaties er op dit moment te vinden zijn.

Voor vragen is het uiteraard altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen voor meer informatie!

AV installatie laten verzorgen?

Kies voor AVXL:

  • Voor ieder project, groot of klein
  • Materiaal in ieder segment
  • Volledig ontzorging, de installatie is in goede handen
  • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw

Neem vrijblijvend contact op

X