Selecteer een pagina

Verhuur van

AV apparatuur

[rank_math_breadcrumb]

Professioneel AV apparatuur verhuur

Ben je op zoek naar audiovisuele apparatuur die je kunt huren? Wij zijn jouw professionele partner met jarenlange ervaring in de branche. Vanuit onze locatie in Zwolle kunnen wij snel en flexibel reageren op jouw wensen met betrekking tot de huur van av apparatuur.
Of het nu voor een bedrijf is, voor de presentatie van nieuwe producten of voor een succesvol evenement met een ongekende podiumprésence: jij geeft je wensen door, wij leveren de juiste av apparatuur, inclusief licht, geluid & multimedia.

Onze experts bundelen al jouw behoeften en wensen. Onze service omvat overleg, planning, levering, opstelling, installatie & demontage.

Ons team adviseert en zorgt landelijk en over de grens voor hoogwaardige evenemententechnologie voor alle soorten evenementen. Ten alle tijden wordt het door ons team geleverd en gemonteerd.

AV Apparatuur voor ieder evenement

Het maakt niet uit bij welke gelegenheid: livestreams, webinars, evenementen, bruiloften, conferenties, beurzen, drive-ins, drive-by’s – wij bieden AV apparatuur te huur aan voor gestandaardiseerde of individuele wensen. Wij helpen je bij het creëren van onvergetelijke momenten en het maken van een passende offerte voor jouw gelegenheid.

Wij bedienen onze landelijke klantenkring met de verhuur van beursstands, conferenties, privé- of bedrijfsevenementen en al het andere dat Audio Visuele Apparatuur nodig heeft. Als full-service leverancier bieden wij je een compleet pakket aan:

 • Planning & advies,
 • Levering
 • Montage en demontage
 • Installatie en uitrusting van AV apparatuur & AV software
 • 24/7 bereikbaarheidsdienst

Ultramoderne AV Apparatuur voor de verhuur

Wij verhuren av apparaten van bekende fabrikanten. Professionele displays van Samsung en NEC, geluidstechnologie van L’Acoustics, JBL en Meyer Sound, tablets en computers van Apple en Samsung, projectoren van Panasonic en Barco, conferentietechnologie van Sennheiser en Bosch en nog veel meer.

Of het nu gaat om podiumapparatuur, DJ-apparatuur of multimedia – door gebruik te maken van av apparatuur van bekende fabrikanten zorgen voor een soepele en stabiele service. Met onze apparaten ben je altijd up-to-date en uitgerust met de nieuwste technologie.
Naast de technische AV apparatuur ondersteunen onze deskundige medewerkers je met de modernste softwareoplossingen:
Wij realiseren softedge projecties of implementeren uw Projection Mapping / Videomapping project, die niet alleen een revolutie teweegbrengen in de evenementensector, maar onze klanten ook een ongeëvenaarde podiumprésence bieden.

Tot onze vaste klanten behoren nationale en internationale beursbouwers, mediabureaus, lokale bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Onze partners waarderen ons en onze flexibiliteit en betrouwbaarheid. Kunnen vertrouwen op de gehuurde apparatuur en de installatie is zo belangrijk dat onze klanten geen risico’s nemen. Zij kiezen voor AVXL omdat ze op ons kunnen bouwen.

AV apparatuur landelijk

Onze av apparatuur kunnen wij leveren en installeren, door het hele land en daarbuiten. Ons ervaren team is flexibel en meertalig en kan bijna overal worden “gebruikt” met alle voordelen van onze jarenlange ervaring.
Met name ons huuraanbod in Zwolle stelt ons in staat om flexibel in te spelen op jouw wensen. Hier is een verscheidenheid aan technologie in grote aantallen beschikbaar voor grote evenementen. Talrijke apparaten uit onze voorraad zijn zelfs uitgerust met Narrowcasting techniek.

Alle AV-apparatuur die je nodig bent, voor losse verhuur beschikbaar

In onze verhuurvoorraad AV-apparatuur hebben we een aantal videowalls met naadloze displays, LED-videowalls, schermformaten van 19” tot 103” van de nieuwste generatie, touchscreens en multi-touch displays. Daarnaast bieden wij een groot aantal mediaspelers, videoprojectoren, vergaderapparatuur, vertaalapparatuur, backine, licht- en geluidsapparatuur. Bij ons kunt u ook evenemententechnologie huren
Met Dry-Hire is het huren van mediatechniek ook mogelijk zonder onze service. Geschoolde medewerkers kunnen de montage en demontage van de evenemententechniek zelfstandig uitvoeren.
Informeer u over onze reguliere projecten en het gebruik van onze technologie. Wij beantwoorden graag uw vragen en doen u een vrijblijvende offerte.

Eventtechniek huren voor ieder evenement

Ons verhuuraanbod reikt van video- en mediatechniek, tentoonstellingstechniek, lichttechniek, geluidstechniek, podiumtechniek tot aan conferentietechniek, die je voor de volgende evenementen kunt gebruiken:

 • Beurzen en tentoonstellingen
 • Conferenties, congressen en vergaderingen
 • Seminars en opleidingen
 • Zakelijke evenementen
 • Privé-evenementen
 • Bruiloften en begrafenissen
 • Concerten

Wij bieden onze service aan als onderdeel van een “geïntegreerde oplossing”. Beeld, geluid, licht en meer worden in harmonie met jouw concept gebruikt. Of het nu gaat om een beursstand, conferentie, bedrijfsfeest, privé-evenement of concert – ons ervaren team staat voor je klaar.

In ons assortiment vind je een grote keuze aan verschillende mediatechnieken: LED-walls, videowalls, LCD-displays van 19 “- 103”, touchscreens, conferentietechniek, projectoren, lichttechniek en geluidstechniek.

AV apparatuur voor ieder event

Kies voor AVXL:

 • Voor ieder event, groot of klein
 • Topkwaliteit materiaal, alleen A merken
 • Volledig ontzorging, het event is in goede handen
 • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw
 • Het Event vooraf in 3D zichtbaar
 • Grootste AV bedrijf in de wijde omgeving

Neem vrijblijvend contact op

X