Selecteer een pagina

AVXL levert maatwerk voor elk event

Verhuur

Lekker geluid, scherp beeld en prettig licht zorgen voor sfeer en beleving. Elk event heeft een ‘eigen’ identiteit. Hier komt het maatwerk om de hoek. Bij elk event wordt de audiovisuele- en lichtapparatuur naar wens en op maat toegepast om de gewenste sfeer/beleving te creëren.

Het is ook mogelijk om een voorstel/advies met een 3D-ontwerp te ondersteunen, om zo een goed beeld te geven van hoe het er in het echt gaat uitzien.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder enkele opties en ideeën. Vragen over verhuur? Neem contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar verhuur@AVXL.nl

Kickbocksgala Zwolle

AVXL realiseert livestreams op door de klant gekozen online platforms

AVXL streamen

Livestream

Omdat een fysieke bijeenkomst tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is, ontstaat steeds meer de behoefte aan online diensten.

AVXL realiseert livestreams op door de klant gekozen online platforms. Bij voorkeur wordt hierbij gebruik gemaakt van een vaste internetverbinding, maar het is ook mogelijk om via 4-G te streamen.

Bij het streamen kan gekozen worden voor meerdere camera’s met of zonder cameraman en/of een regieset. Verder is het mogelijk de stream te voorzien van logo’s en titels.

Uiteraard kan AVXL het geheel ook met licht en geluid ondersteunen. Neem contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar verhuur@AVXL.nl

AVXL: XL in AV-verhuuroplossingen

avxl geluid verhuur

Geluid

Bij de keuze van het geluidsysteem houdt AVXL rekening met locatie, het aantal bezoekers en het doel van het evenement. Spraakverstaanbaarheid is hierbij een pré.

AVXL licht verhuur

Licht

Aanlichten en belichten, een wereld van verschil. Door verschillende lichtkleuren te gebruiken is iedere sfeer te creeren, bij AVXL heet dit ‘schilderen met licht’.

AVXL video verhuur

Video

Met videotechniek kan een event ondersteund worden. Denk hierbij aan een (reclame)boodschap of een presentatie via een beamer of ledschermen of aan een livestream.

Podiumwagen Nijmeegse Vierdaagse

Podium

Een podium in elke gewenste grootte en vorm en op elke hoogte, het kan! Ook heeft AVXL overdekte podiums en podiumwagens. Constructieberekeningen zijn op aanvraag bij te leveren.

AVXL sparcular

Specials

Door specials te gebruiken wordt bij een event de beleving compleet gemaakt. Denk hierbij aan een skyrose, CO2, confetti, skytubes, sparkulars, inflatables, rookmachines en nog meer.

Openingstijden

Kantoor & Magazijn

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag
Gesloten

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 085 - 8000 290

Algemeen: info@AVXL.nl

Verkoop: sales@AVXL.nl

Verhuur: verhuur@AVXL.nl

Adresgegevens

Bezoekadres

AVXL
Morsestraat 3
8013PP  Zwolle

Googlemaps link

X