bel mij terug offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Kickboksgala

Truss verhuur

Een andere tak van onze verhuur afdeling is rigging verhuur. Of het nu gaat om een beursstand, entree of audiovisuele show, AVXL heeft een passend systeem.

  • van statief tot compleet gehesen truss systeem
  • altijd veilig en gekeurd materiaal
  • ervaren riggers
  • scherpe tarieven

 

Rigging

Audiovisuele apparatuur wordt, als het even kan, opgehangen. Door hoogte komt licht, maar ook geluid beter aan bij het publiek. De constructie waaraan deze apparatuur gehangen wordt heten trussen. Het totaal van takels, trussen en andere hijsmaterialen heet rigging.

 

NEN keuring

Jaarlijks worden al onze trussen, hijs- en hefmateriaal, trappen, ladders en steigers NEN gekeurd door onze eigen gecertificeerde keurmeesters. Onze keurmeesters kunnen ook uw trussen, hijs- en hefmateriaal, trappen, ladders, steigers en valbeveiligingsmiddelen keuren. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Hoogwerker

AVXL beschikt over een eigen hoogwerker om tot op hoogtes van maximaal tien meter werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De hoogwerker is ook los te huur, informeer bij onze medewerkers naar de aantrekkelijke verhuur prijs.

 

Fullservice rigging verhuur

U huurt niet alleen, maar wij komen de apparatuur ook bezorgen en installeren, leggen uit hoe de apparatuur werkt en halen alles weer op. Indien gewenst bedienen wij de apparatuur voor u.

 

Wil je meer info, neem dan contact met ons op.