bel mij terug offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Kickboksgala

Trouwfilm

(de prijs voor jullie trouwfilm is inclusief 21% BTW)

Trouwfilm

 

 

Trouwfilm

Om jullie trouwdag zo mooi mogelijk in beeld te brengen, filmen wij altijd met twee personen en natuurlijk full HD. Tijdens het gezamenlijk bekijken van de eerste montage van jullie trouwfilm hebben jullie de gelegenheid om eventuele wensen en aanpassingen kenbaar te maken, deze zullen wij verwerken in de definitieve versie.

 

Videoclip

De videoclip is een samenvatting in ongeveer drie minuten, die jullie kunnen gebruiken voor Facebook en/of youtube. De videoclip wordt voorzien van rechtenvrije muziek.

 

3D Opname

AVXL biedt de mogelijkheid om 3D opnames te maken, deze zijn door jullie te bekijken via Google Glasses of andere virtual reality brillen (te koop vanaf € 4,95). Deze techniek wordt tegenwoordig ook ondersteund door Facebook en Instagram, op deze manier kunnen je online vrienden een ‘rond’ kijkje nemen op jullie bruiloft.

 

i love 2 danzz logoActie

AVXL verzorgt samen met I love 2 danzz gespecialiseerde drive-in shows. Wanneer u nu één van bovenstaande pakketten boekt in combinatie met een drive-in show van minimaal € 495, dan krijgen jullie van ons alvast  € 150 cadeau!