bel mij terug offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Kickboksgala

Podium huren

Bij AVXL kan je een podium huren in alle soorten en maten. Zo verhuren we buitenpodiums met een standaard overkapping of met een opblaasbare overkapping. Verder verhuren we ook losse podiumdelen.

  • Podiums in allerlei uitvoeringen
  • Van dirigent podium tot festival stage
  • Gecertificeerd personeel
  • Scherpe tarieven

 

Podiumwagens

Bij AVXL kunt u podiumwagens huren in verschillende uitvoeringen. Ons modernste mobiele podium heeft een rond dak, maar we hebben ook de traditionele vierkante uitvoering. Ook kunt u bij ons podiumwagens huren met een opblaasbare opbouw.

 

Podiumdelen

Wij hebben Stagedex podiumdelen in de verhuur, hiermee kunnen we elke grootte en elke hoogte podium maken. Standaard werken we met de volgende hoogtes: 20cm, 40cm, 60cm, 80cm en 100cm. Naast de standaard 1m x 2m podiumdelen hebben we ook 1m x 1m en schuine delen.

 

Traptredes

Voor elke hoogte podium hebben wij een passende solide trap beschikbaar. De traptredes zijn voorzien van een antislip laag en worden aan het podium bevestigd, zodat de trap niet verschuift.

 

Podiumrok

Wij voorzien onze podiums standaard van een zwarte brandwerende podiumrok. Ook deze kan in alle hoogtes geleverd worden.

 

Fullservice podiumverhuur

U huurt niet alleen, maar wij komen de apparatuur ook bezorgen en installeren, leggen uit hoe de apparatuur werkt en halen alles weer op. Indien gewenst bedienen wij de apparatuur voor u.

Voor meer informatie, klik hier.