bel mij terug offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Kickboksgala

Geluid huren

 

Geluidsverhuur is waar het bij AVXL ooit allemaal mee begon. Tegenwoordig verhuren we er meestal ook licht, specials en video apparatuur bij.

  • van microfoon tot compleet geluidssysteem
  • altijd een passende geluidsset 
  • representatieve geluidstechnici
  • scherpe tarieven

 

 

EAW

In onze verhuur werken wij in hoofdzaak met EAW geluidsinstallaties. De klank van EAW op zowel laag als hoog vermogen blijft klanten en ons verbazen. Bij een toespraak is de spraakverstaanbaarheid super en bij een concert hoor je elk instrument duidelijk terwijl je de bass drum ook nog voelt.

 

Geluidsnormen

Net als alle andere geluidsverhuurbedrijven hebben ook wij te maken met steeds lager wordende geluidsnormen die gemeentes voorschrijven. Vooraf stellen we een goed geluidsplan op, soms samen met de gemeente. Tijdens het evenement blijven we doorlopend de decibellen meten en stemmen deze met de organisatie en gemeente af.

 

Geluidsplan

Voor het opstellen van een geluidsplan doen we een locatie onderzoek en overleggen met gemeente en opdrachtgever wat de beste opstelling van de geluidsweergevers (speakers) zal zijn. Vaak werken we dan met delay-sets (meerdere geluidsinstallaties tussen het publiek).

 

Fullservice geluidsverhuur

U huurt niet alleen, maar wij komen de apparatuur ook bezorgen en installeren, leggen uit hoe de apparatuur werkt en halen alles weer op. Indien gewenst bedienen wij de apparatuur voor u.

Voor meer informatie, klik hier.