bel mij terug offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Kickboksgala

Archief voor ‘Nieuws’ categorie

Hét Grote Sinterklaasfeest

22 november, 2018

Wat was het gisteren een feest in Landstede Sportcentrum in Zwolle, bij Hét Grote Sinterklaasfeest. Er waren veel pieten met pepernoten, een musical van studenten van Song & Dance, cadeau’s en natuurlijk Sinterklaas! Na afloop van de show konden kinderen op de foto met Sinterklaas, spelers van PEC Zwolle en Landstede Basketbal. Er werd volop gezongen, gedanst, gefeest en heel veel gelachen.

Sinterklaas had voor ieder kind een mooi cadeau meegenomen. In totaal waren er 350 kinderen met hun ouders. Veel blije en dankbare gezichten maakten deze dag compleet. Voor de kinderen die er niet bij konden zijn wordt het cadeautje thuisbezorgd. In totaal zijn er 900 kinderen (en ouders) blij gemaakt.

AVXL heeft als partner gezorgd voor het podium, licht, geluid en de techniek. Wij vinden het als bedrijf fijn dat we wederom onze bijdrage konden leveren aan dit evenement.  We hebben veel blije en gelukkige gezinnen gezien.

Het grote Sinterklaasfeest

Veiligheidsdag Landstede Harderwijk 2018

10 november, 2018

In opdracht van Landstede Veilig en Beschermd, hebben wij op de jaarlijks terugkerende veiligheidsdag gezorgd voor licht, geluid en videoweergave bij de officiële opening. Het was een dag vol workshops en veel verschillende activiteiten voor studenten en gasten. Natuurlijk alles in het teken van veiligheid. Ook de opening van het nieuwe gebouw Kranenburg 2.0 vond deze dag plaats. Deze werd geopend door een aantal studenten samen met de minister van Defensie, mevrouw Bijleveld.

Veiligheidsdag Landstede

Verlichting Restaurant Silk

17 juli, 2018

Bij sushi & asian-diner Silk in Zwolle hebben wij nieuwe zuinige LED lampen geïnstalleerd. Hierdoor is de uitstraling van het restaurant zowel van binnen als van buiten veel mooier geworden. Naast de installatie van deze nieuwe lampen hebben we ook de aanwezige verlichting en audioapparatuur een onderhoudsbeurt gegeven, zodat alles weer top functioneert!

 Restaurant Silk