Licht en Geluid Verhuur

Licht en Geluid verhuur voor ieder event!
AVXL is dé specialist van Zwolle en omstreken.

Lekker geluid  |  scherp beeld  |  prettig licht

Licht en geluid verhuur

Licht en geluid verhuur nodig voor een event? AVXL heeft een groot aanbod aan licht en geluid materiaal om uw event tot een succes te maken! Wij leveren al het materiaal dat uw event nodig heeft. Wij hebben een groot assortiment verlichting en weten deze altijd perfect in te stellen. In iedere setting, voor elk thema en voor elke moment van de dag of avond.

 

AV Installatie… kan ik dat zelf?

U huurt de av materialen, maar dan bent u er nog niet. Het moet nog geïnstalleerd worden. U heeft een av installateur of av bedrijf nodig die de apparatuur installeert en afstelt. Zelfs bij een kleiner evenement zoals een huldiging, een livestream of een jubileum, is het belangrijk dat het licht en het geluid goed is afgestemd. Iedereen kent de vervelende pieptoon uit de speakers wel als iemand in de microfoon begint te spreken, dit wilt u liever voorkomen. Geen nood! AVXL verzorgd de complete AV installatie van uw event. 

 

Kickbocksgala Zwolle

Meer dan licht en geluid verhuur

Bij AVXL doen we meer dan alleen licht en geluid verhuur. Kan uw event wel iets extra’s gebruiken? Dan bent u bij AVXL aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om van uw event een gedenkwaardige belevenis te maken! Sterker nog, hierin blinken wij uit! Wij beschikken over een groot assortiment lampen, speakers, rookmachines, beamers, grote schermen, DJ sets, trusmaterialen en nog veel meer. Zo dragen wij ons steentje bij om ook van uw event een succes te maken!

 

Referenties

Wij zijn trots dat AVXL voor zoveel grote projecten wordt gevraagd. 

Landstede Sportcentrum

Wij werken al een aantal jaar naar volle tevredenheid samen met AVXL. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een sportief evenement: als AVXL een bijdrage levert weten we dat we ons wat betreft techniek geen zorgen hoeven te maken!

Hans Roman
Manager Landstede Sportcentrum

Gemeente Zwolle

Professioneel, proactief en persoonlijk. Zo ken ik AVXL. Vakmensen die kwaliteit leveren en met hun opdrachtgevers meedenken!

Janet Veenstra
Communicatie adviseur Gemeente Zwolle

TO Totaal Organisatie

AVXL weet de wens van de klant uitstekend in beeld en geluid tot uitdrukking te laten komen. Wij hebben reeds diverse projecten met AVXL uitgevoerd tot tevredenheid van zowel ons als van onze opdrachtgevers.

Theo Gerrits
Eigenaar TO Totaal Organisatie

Stichting Kind in Beeld

Voor onze events, waaronder ‘Hét Grote Sinterklaasfeest’ voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen hebben we in AVXL een geschikte partner. Een goed lichtplan vergt creativiteit. AVXL beschikt zeker over deze skill en doet je altijd wel verbazen met verrassende ideeën en shows! Neem daarbij hun enthousiasme voor het vak, het nakomen van afspraken en het meedenken in het geheel en je weet dat je AVXL moet hebben voor licht, AV én geluid.

Rob Teitsma
Stichting Kind in Beeld

Wij werken alleen met de beste merken

AVXL Licht en Geluid Verhuur:

  • Voor ieder event, groot of klein
  • Topkwaliteit materiaal, alleen A merken
  • Volledig ontzorgen, uw event is in goede handen
  • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw
  • Uw Event vooraf in 3D zichtbaar
  • Grootste AV bedrijf in de wijde omgeving

Neem vrijblijvend contact op

X