Selecteer een pagina

Een professionele

AV installatie

[rank_math_breadcrumb]

Bereik meer met een professionele AV installatie

Met beeld en geluid kun je tegenwoordig zoveel meer dan vroeger. Kijk en luister eens naar een video conference room, narrowcasting in etalages of wachtruimtes, een videowall, achtergrondmuziek, touchscreens of een webinar of webcasting ruimte.

Met de mogelijkheden die de AV-middelen tegenwoordig bieden kun je je publiek veel beter informeren en entertainen. De tijden zijn wat dat betreft aan het veranderen, sfeerbeleving maar ook informatievoorziening binnen jouw bedrijf wordt steeds belangrijker.

Laat jij mogelijkheden liggen als je niet meedoet met deze trend? En als je hier wat mee wil, hoe pak je dat professioneel aan?

Doe het goed

Een professionele AV installatie realiseren is voor veel ondernemingen een uitdaging. Je kunt het wellicht heel goed zelf doen maar er kan ook veel misgaan.

Denk aan gebrekkige apparatuur, verbindingen die haperen of niet tot stand komen, slecht geluid of bibberend beeld. Of je weet überhaupt niet wat je precies nodig hebt voor een succesvol webinar of event.

Als je AV gaat gebruiken doe het dan ook goed; anders keert het zich tegen je en mislukt je event of komt je bedrijf slecht in beeld. En dat is het laatste wat je wilt!

Trouwens, ken je wel alle mogelijkheden die AV biedt? Er kan veel meer dan je denkt.

Professionals voor jouw AV installatie

AVXL kan je adviseren en alle werk uit handen nemen. Wij kunnen software en hardware leveren. Kortom, een AV-bedrijf die de volledige AV-installatie kan doen. Wij hebben de know-how in huis om alles snel en goed aan te leggen en werkend te krijgen. Dat is een hele zorg minder.

Voordelen

Met een professioneel AV bedrijf hoef jij je niet druk te maken over AV zaken en kun je je richten op de inhoud; daar waar jij goed in bent. AVXL zorgt desgewenst voor de complete AV installatie. En dan gaat het niet alleen over de hardware of de software maar ook over het afstellen van beeld en geluid en over alles uit de connectiviteit halen.

Werk je bijvoorbeeld vanuit huis maar wil je dat het lijkt alsof je ergens anders bent? Dan is daar software voor. Wil je een webinar organiseren of een livestream? AVXL weet welke middelen je nodig hebt en hoe je die aansluit.

Bega niet de fout dat je zelf op zoek gaat naar hardware. Videomicrofoons en camera’s zijn overal te koop, online of bij de plaatselijke speciaalzaak. Maar weten zij ook welke software er beschikbaar is om de hardware ultiem te benutten? Een professioneel AV bedrijf als AVXL weet wat goed (samen)werkt, ook voor jou.

De AV installatie specialist

AVXL is specialist op het gebied van AV apparatuur en AV installatie. We hebben jaren ervaring in het organiseren van evenementen, offline maar ook online of een combinatie van beiden. Denk aan:

 • Video conferenties
 • Interactieve touchschermen
 • Narrowcasting
 • Webinars organiseren
 • Livestreams organiseren
 • Geluid tijdens een live opname
 • Podium verhuur

Tijd voor het betere werk. Bel of mail ons met je AV vraag. Wij hebben het antwoord.

AV installatie laten verzorgen?

Kies voor AVXL:

 • Voor ieder project, groot of klein
 • Materiaal in ieder segment
 • Volledig ontzorging, de installatie is in goede handen
 • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw

Neem vrijblijvend contact op

X