Highlite: Empowering entertainment

Meer weten over Highlite producten?

Klik op de logo’s hieronder om naar de betreffende productpagina te gaan. Zie je een product en wil je daar onze scherpe aanbieding van weten? Vul dan onderstaand contactformulier in, of mail naar sales@AVXL.nl

 

Highlite logo

AVXL is dealer van Highlite. Highlite vertegenwoordigt sterkemerken in oplossingen voor audio, showlicht, professionele verlichting, podiumeffecten, videoweergave en podiumbenodigdheden.

DAP

DAP

Creëer de juiste sfeer met functionele audio-communicatie oplossingen die geschikt zijn voor elke omgeving en sluit alles aan met degelijke kabels.

Showtec

SHOWTEC

Maak indruk op je publiek door heldere, kleurrijke en levendige showverlichting en special effects mogelijk te maken die hen bijblijven.

infinity

INFINITY

Geef je publiek de beste visuele indruk met verlichtings-apparatuur van topniveau en verbeter de kwaliteit van je show tot het maximum.

DMT

DMT

Maak je boodschap duidelijk aan het publiek en maak je optreden onvergetelijk door gebruik te maken van krachtige visualisaties.

artecta

ARTECTA

Omgevings- en accentverlichting om je bedrijf of woning op te laten vallen en indruk te maken op bezoekers met een stijlvolle en professionele uitstraling.

showgear

SHOWGEAR

Vind je veilige en gebruiksvriendelijke podium-benodigdheden voor elke locatie, van rigging apparatuur en stroomverdeling tot flightcases en backdrops.

AVXL, groot in geluid, beeld en licht!

VERKOOP EN INSTALLATIE

Onze productspecialisten adviseren graag over ons grote assortiment in beluid-, beeld- en lichtapparatuur.  Onze technici kunnen deze apparatuur ook installeren op locatie.

Vragen? Neem gerust contact op met de specialisten van AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar sales@AVXL.nl

SERVICE EN ONDERHOUD

Geeft een apparaat of installatie een storing, dan zijn onze technici vast in staat deze storing op te lossen. Mocht dit niet direct lukken, dan hebben we altijd vervangende apparatuur paraat staan.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom bieden wij onderhoudsmogelijkheden. Vragen? Neem gerust contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar sales@AVXL.nl

NEN KEUREN

Electrische en niet electrische arbeidesmiddelen (apparatuur) dienen jaarlijks gekeurd te worden. AVXL heeft ervaren keurmeesters die dit uit kunnen voeren.

Behalve de keuring kan uiteraard ook de eventuele reparatie of vervanging door AVXL verzorgd worden. Neem contact op met  AVXL op telefoonnummer 085 8000 290 of mail naar keurmeester@AVXL.nl

Openingstijden

Kantoor & Magazijn

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag
Gesloten

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 085 - 8000 290

Algemeen: info@AVXL.nl

Verkoop: sales@AVXL.nl

Verhuur: verhuur@AVXL.nl

Adresgegevens

Bezoekadres

AVXL
Morsestraat 3
8013PP  Zwolle

Googlemaps link

X