Selecteer een pagina

Hoe creëer je

goed geluid voor ieder event

[rank_math_breadcrumb]

Hoe creëer je een goed geluid voor je evenement?

Goed bezig! Je organiseert een gaaf event voor je collega’s of zakelijke partners, een sportfestijn of andere happening. Je zorgt voor een goede locatie, maakt pr en rekent op een mooie opkomst. Je weet: geen goed event zonder goed geluid: muziek op de achtergrond of juist prominent op de voorgrond en helder klinkende stemmen. Maar hoe zorg je voor zo’n lekker klinkend goed geluid voor jouw event?

Ongehinderd goed geluid voor event

Je hebt alles goed gedaan: prima organisatie en locatie, mooie spullen en een sfeervolle omgeving. Maar hoe zorg je er nou voor dat het geluid goed klinkt in deze hal, op dit plein of in de kantine? Heb je aan één grote box genoeg of moet je er meer hebben? Hoeveel dan en waar zet je die neer? En hoe zit dat met de microfoons? Kortom, je weet niet goed welke av-apparatuur je nodig hebt om een goed geluid te krijgen op jouw event. Hoe los je die geluidshinder op?

De juiste AV installatie

Als je niet de juiste av-installatie kiest -te zwak of juist te sterk- wordt je feest een flop. Muziek die nauwelijks te horen is of juist veel te hard klinkt met zware bassen of schreeuwende hoge tonen, stemmen die vervormen of te zwak doorkomen. Zo komt de sfeer er niet goed in of worden gesprekken zelfs onmogelijk. Dat wil je echt niet meemaken. Als je vooraf overlegt met iemand die verstand heeft van de huur of koop van de juiste av-apparatuur voorkom je veel problemen.

Houd je aan de norm

Er zijn regels omtrent geluid tijdens events. Voor ieder event weer verschillend. Check in jouw gemeente wat de norm, een av bedrijf kan voor jou het meetwerk doen en zorgen voor de juiste afstellen.

Goed geluid voor event

Vraag advies bij de locatie

Wie weet meer van de juiste av installatie op de locatie van jouw feest of event?

  • Allereerst kun je de beheerder vragen naar zijn ervaringen. Hij heeft al heel wat feesten en bijeenkomsten meegemaakt en heeft gehoord wat werkt. En wat niet. Wellicht heeft hij adressen van av-leveranciers en av-bedrijven die beeld en geluid verzorgen.
  • Je kunt ook zelf op zoek gaan naar av-bedrijven die de av-installatie voor je kunnen verzorgen. Zij zijn professionals en hebben de skills om in te schatten wat wel en wat niet kan op jouw locatie. Ze adviseren over de passende av-installatie en zorgen voor levering en installatie van de av-apparatuur.

Maar let er wel op dat je het goede av-bedrijf treft. Vraag daarom referenties op bij de leverancier voor soortgelijke events. Heb je iets unieks? Zorg dan dat je een av-leverancier vindt die gespecialiseerd is in het organiseren van unieke events en met je meedenkt.

Dé AV-specialist

Wil je helemaal zeker weten dat je event een happening zonder weerga wordt? Neem dan contact op met AVXL. AVXL is een av-bedrijf en gespecialiseerd in het organiseren van licht en geluid op de meest uiteenlopende events en locaties. We hebben een uitgebreid assortiment aan licht- en geluidsinstallaties. Daardoor hebben we altijd een passende oplossing voor jouw situatie, binnen of buiten, groot of intiem. Je hoeft je niet druk te maken of het licht en geluid wel in orde is. Dat doen wij wel voor je en we zorgen ervoor dat het pico bello klinkt en oogt

AV leverancier die met je meedenkt

We denken met je mee en we komen met een oplossing die past bij jullie wensen en budget. We onderzoeken wat het beste is, we meten de boel op, adviseren wat de beste oplossing is, we leveren en installeren de apparatuur en testen vervolgens of het geluid perfect is. De meeste av-apparatuur kunnen wij zelf direct leveren en installeren.. Wij doen er alles aan om jullie event tot een succes te maken.

Goed geluid voor event nodig?

AVXL Licht en Geluid Verhuur:

  • Voor ieder event, groot of klein
  • Topkwaliteit materiaal, alleen A merken
  • Volledig ontzorgen, uw event is in goede handen
  • Vertrouwd door o.a. gemeente Zwolle, Landstede en Pouw
  • Uw Event vooraf in 3D zichtbaar
  • Grootste AV bedrijf in de wijde omgeving

Neem vrijblijvend contact op

X