Bel mij terug Offerte aanvragen

Full service inclusief bezorgen

Sculpturen uitlichten (www.ronaldawesterhuis.com)

Full HD opname

Techniek bij evenementen

#AVXL audiovisuele techniek bij sportwedstrijden

Band versterking

Video verhuur

 

Video verhuur is sterk in ontwikkeling in de audiovisuele wereld. Naast ondersteuning bij evenementen verhuren wij ook regelmatig video apparatuur voor opnames, congressen en beurzen en verzorgen wij diverse soorten reportages met eigen videografen.

  • van beeldscherm tot complete videoregie set
  • altijd in the picture
  • ervaren av-technici
  • scherpe tarieven

 

 

4K

De nieuwe videonorm is 4K, veel apparatuur ondersteund deze nieuwe norm echter nog niet. Hoewel wij onze apparatuur volledig op 4K werkt, hebben we ook de mogelijkheid om het 4K signaal om te zetten naar een lagere norm, zodat uw apparatuur samenwerkt met onze video apparatuur.

 

Outdoor LED scherm

Wij hebben een outdoor LED scherm in de verhuur van 2 bij 3 meter. Dit scherm staat op een eigen frame en kan tot een hoogte van 5 meter worden uitgeschoven. Dit scherm heeft een resolutie van P16, hierdoor is het volgens ons niet geschikt voor de weergave van voetbalwedstrijden of andere TV beelden. Wel is het uitermate geschikt voor reclame teksten en beelden.

 

Reportage

Ook voor bedrijfsreportages, trouwfilm of registratie van een uitvaart kunt u bij AVXL terecht. Onze videografen spreken eerst met u door wat u precies gefilmd wilt hebben en op welke wijze wij dit voor u kunnen uitvoeren. Achteraf monteren wij dit tot een film die aan uw verwachtingen voldoet. Voor meer informatie over trouwfilm klikt u hier.

 

Fullservice video verhuur

U huurt niet alleen, maar wij komen de apparatuur ook bezorgen en installeren, leggen uit hoe de apparatuur werkt en halen alles weer op. Indien gewenst bedienen wij de apparatuur voor u.

Of klik hier zodat wij contact met u kunnen opnemen.